Woonaccessoires

Decoratie

Sfeervol

Online bestellen


Alessi Mgvass dienblad van roestvrij staal 48 cm

Alessi Mgvass...

 
Prijs: € 151.20
 

Rond dienblad Mgvass van Alessi, ontworpen door Michael Graves. Het dienblad is op de brede rand voorzien van kleine bobbeltjes en op de bovenzijde zijn twee kunststof handgrepen geplaatst.

Meer informatie
Alessi Dressed dienblad 35 cm

Alessi Dressed...

 
Prijs: € 68.00
 

Rond dienblad Dressed van Alessi, ontworpen door Marcel Wanders met een elegant motief. Het blad is gemaakt van roestvrij staal en kan gebruikt worden als presenteerblad, dienblad, fruitschaal of pronkstuk in huis.

Meer informatie
Alessi Foix rond dienblad 44 cm

Alessi Foix...

 
Prijs: € 108.00
 

Het Foix dienblad van Alessi is vervaardigd uit goudkleurig messing. De rand van deze schaal heeft een vintage uitstraling en is een eyecatcher in elk interieur. Ook goed te gebruiken als kaarsenstandaard.

Meer informatie
Eva Solo Dienblad van roestvrij staal 50 x 34 cm

Eva Solo...

 
Prijs: € 59.96
 

Dit dienblad van Eva Solo is voorzien van een rubberen coating zodat glazen niet snel zullen omvallen. Het strak vormgegeven model heeft een afmeting van 34 x 50 cm en beide zijden zijn voorzien van een handig handvat.

Meer informatie
WMF Club dienblad wit 54 cm

WMF Club...

 
Prijs: € 71.96
 

Dienblad uit de Club-collectie van WMF, vervaardigd uit gepolijst roestvrij edelstaal en wit gelakt teakhout. Het model is ontworpen door Metz & Kindler.

Meer informatie
WMF Coffee Time dienblad van roestvrij staal 40 cm

WMF Coffee Time...

 
Prijs: € 63.96
 

Coffee Time dienblad van WMF, vervaardigd van gepolijst roestvrij staal. Dit elegante model is uitgevoerd in een tijdloos ontwerp. Het dienblad is afgewerkt met een opstaande rand en het logo. Daarnaast is het voorzien van zwarte grepen voor een...

Meer informatie
Georg Jensen Dienblad van roestvrij staal 35,5 cm

Georg Jensen...

 
Prijs: € 92.00
 

Dienblad van Georg Jensen, ontworpen door Thomas Sandell. Dit ronde dienblad is vervaardigd uit roestvrij staal en heeft een opstaande rand die doorloopt in de handvaten. Serveer bijvoorbeeld wijn en borrelhapjes op dit luxe dienblad.

Meer informatie
Georg Jensen Barbry dienblad van eikenhout 50 x 31 cm

Georg Jensen...

 
Prijs: € 92.00
 

Dienblad Barbry van Georg Jensen, volledig vervaardigd van natuurlijk eikenhout. Dit ruime model is ontworpen door de Franse interieurdesigner Aurelien Barbry. De bijzondere vormgeving van de handvatten maakt het dienblad tot een stijlvolle en...

Meer informatie
Hay Dienblad 26 x 36 cm

Hay Dienblad 26...

 
Prijs: € 20.00
 

Dit dienblad van Hay is een minimalistisch design vervaardigd uit aluminium. Dit ontwerp is geschikt om eten op de serveren maar ook ideaal om decoratiestukken op te presenteren.

Meer informatie
Hay Dienblad van aliminium 30 x 40 cm

Hay Dienblad...

 
Prijs: € 20.00
 

Dienblad van aliminium van Hay. Dit model heeft een strak, stijlvol design en is afgewerkt met een semi-matte finish.

Meer informatie