Woonaccessoires

Decoratie

Interieur

Online bestellen


Wandklok Color Change

Wandklok Color...

 
Prijs: € 54.95
 

Voor een vrolijke kinderkamer of jouw kleurrijke keuken is wandklok Colour Change uitermate geschikt. Deze ronde witte kunststof klok geeft de tijd aan in gradueel verglijdende kleuren.

Meer Details
Klok Nex Tour

Klok Nex Tour

 
Prijs: € 49.00
 

Klok Nex Tour is een modernistisch en minimalistisch design in zwart en wit dat goed te combineren is met de moderne inrichting van jouw huis. De ronde vormen van de klok, het pendulum en de tijdwijzers zijn bijzonder stijlvol.

Meer Details
Klok Serse

Klok Serse

 
Prijs: € 89.00
 

Klok Serse brengt in grijs en rood sfeer je woonkamer binnen. De over elkaar tuimelende cijfers weerhouden jou er niet van snel even te spieken hoe laat het is zodat je precies op tijd komt voor je volgende afspraak.

Meer Details
Wandhorloge Vintage Blauw

Wandhorloge...

 
Prijs: € 219.95
 

Sier de wand van de woonkamer, keuken of studeerkamer met dit wandhorloge in extra groot formaat uit de collectie van KARE. De levensgrote klok is gemaakt van MDF en afgelakt in de kleur blauw met een vintage uitstraling, waardoor het gehele object...

Meer Details
Klok Disco

Klok Disco

Van: € 44.95
Voor: € 35.00
Korting: € 9,95

Voor jou is elke dag een feestje en dat wordt in elk detail in jouw interieur zichtbaar. Wandklok Disco brengt het nostalgische gevoel van 'de goede oude tijd' terug in zilverkleurig glinsterend glas.

Meer Details
Bijzettafel Clock Antique

Bijzettafel Clock...

 
Prijs: € 229.00
 

Multifunctionaliteit wordt door KARE opnieuw gedefinieerd. Klok Antiek is namelijk niet alleen bedoel om de tijd op af te lezen, maar is tegelijkertijd ook een bijzettafel. Handig en uniek!

Meer Details
Glazen Wandklok Girl

Glazen Wandklok...

Van: € 45.00
Voor: € 35.00
Korting: € 10,00

Deze trendy glazen wandklok Girl in wit met lichtgrijs en feloranje tijdwijzers brengt een vrolijke noot in jouw woonkamer of kantoor.

Meer Details
Wandklok Twelve To Eleven

Wandklok Twelve...

 
Prijs: € 14.95
 

Voor mensen die niet van cijfers, maar wel van letters houden, heeft KARE klok Twelve To Eleven ontworpen. In duidelijke zwarte letters geeft deze klok de tijd weer.

Meer Details
Wandklok King Kong

Wandklok King Kong

 
Prijs: € 39.95
 

Als je een enorme fan van King Kong bent, zul je bij de gelijknamige wandklok van KARE niet lang in dubio staan. Deze matte witglazen klok met zwarte becijfering laat door deze bekende gorilla, hangend aan de wijzers van de klok, de tijd aanduiden.

Meer Details
Wandklok European Map

Wandklok European...

 
Prijs: € 229.00
 

Wandklok European Map is een echt werelds kunstwerk. Met een gedetailleerde papieren landkaart achter glas en gevat in een antiek aandoende metalen omlijsting, is dit een verfijnd ontwerp voor elk interieur.

Meer Details
Klok Natura

Klok Natura

 
Prijs: € 129.00
 

Klok Natura spreekt voor iedereen, maar vooral voor natuurliefhebbers, tot de verbeelding. De compositie van donkergrijs metaal met verschillende soorten blaadjes waar een aantal vogels tussen verstopt zitten, is een prachtig element voor aan jouw...

Meer Details
Klok World Cities

Klok World Cities

 
Prijs: € 189.00
 

In één oogopslag zien hoe laat het is in jouw huis, maar ook in dat van je vrienden die verspreid over de hele wereld wonen. Dat kan met klok World Cities van Rivièra Maison. Uitgevoerd in wit met een glanzend zilverkleurige rand is dit een mooie...

Meer Details
Wandklok Crash

Wandklok Crash

 
Prijs: € 49.95
 

Dit NeXtime design brengt zeker een glimlach op jouw gezicht. Wandklok Crash ziet eruit alsof hij van de muur is gevallen, maar dat is hoe het ontwerp hoort. In paars met trendy gebroken glas en oranje wijzers brengt deze klok zeker het gesprek op...

Meer Details
Wandklok Time Zone Multicolour

Wandklok Time...

Van: € 79.00
Voor: € 59.00
Korting: € 20,00

Retro klok Time Zone brengt leven in jouw interieur. Het design, geïnspireerd op de bekende kleurige popart schilderijen, heeft vier kleine klokken die je in kunt stellen op de tijdzones van Londen, Parijs, New York en Tokyo. Natuurlijk kun je er...

Meer Details
Wandklok Dash Blauw

Wandklok Dash...

Van: € 109.95
Voor: € 69.95
Korting: € 40,00

Deze eenvoudige wandklok is precies wat jij nodig hebt. De mooie nachtblauwe kleur waarin het metalen omhulsel van klok Dash Blauw is uitgevoerd, past precies in het kleurenschema van jouw interieur.

Meer Details
Klok Tito

Klok Tito

 
Prijs: € 249.00
 

Klok Tito is een moderne klok met een kleine wijzerplaat in het midden met een tijdsaanduiding in streepjes. De cijfers zijn uitvergroot weergegeven in grijs aluminium en als rand van de klok geplaatst.

Meer Details
Tafelklok Little Testpage

Tafelklok Little...

 
Prijs: € 29.95
 

De welbekende testpagina van de tv geniet wereldwijde bekendheid. Designer Frits Vink werd hierdoor geïnspireerd om Klok Testpage te ontwerpen. Deze klok heeft geen cijfers, maar wel streepjes die aangeven hoe laat het is. Een echt conversatiestuk...

Meer Details
Alarmklok Flowers L

Alarmklok Flowers...

 
Prijs: € 45.00
 

Verfijnd en modern wijst alarmklok Flowers je iedere morgen het juiste tijdstip om op te staan. In retro design met bellen op de bovenkant zul jij je zeker niet verslapen.

Meer Details
Klok Uno

Klok Uno

 
Prijs: € 99.00
 

Voor jou is er maar één de ware en dat is klok Uno. De grote zilveren cijfers betoveren je iedere keer als je ernaar kijkt. Pas dus op dat je niet alsnog te laat komt!

Meer Details
Klok Sancho

Klok Sancho

Van: € 125.00
Voor: € 99.00
Korting: € 26,00

Je houdt van een verrassingseffect? Hang dan klok Sancho in een hoek met een spiegel ernaast en sta verbaasd van het resultaat.

Meer Details