Woonaccessoires

Decoratie

Sfeervol

Online bestellen


Wandklok Color Change

Wandklok Color...

 
Prijs: € 54.95
 

Voor een vrolijke kinderkamer of jouw kleurrijke keuken is wandklok Colour Change uitermate geschikt. Deze ronde witte kunststof klok geeft de tijd aan in gradueel verglijdende kleuren.

Meer informatie
Klok Nex Tour

Klok Nex Tour

 
Prijs: € 49.00
 

Klok Nex Tour is een modernistisch en minimalistisch design in zwart en wit dat goed te combineren is met de moderne inrichting van jouw huis. De ronde vormen van de klok, het pendulum en de tijdwijzers zijn bijzonder stijlvol.

Meer informatie
Klok Serse

Klok Serse

 
Prijs: € 89.00
 

Klok Serse brengt in grijs en rood sfeer je woonkamer binnen. De over elkaar tuimelende cijfers weerhouden jou er niet van snel even te spieken hoe laat het is zodat je precies op tijd komt voor je volgende afspraak.

Meer informatie
Wandklok Like Umbrella

Wandklok Like...

 
Prijs: € 59.00
 

Een item uit het alledaagse leven omgetoverd tot een ware designklok. De twaalf chromen spaken van wandklok Umbrella die de twaalf cijfers van de klok aangeven, verwijzen naar de baleinen van een paraplu. Kunstig design in creatieve uitvoering.

Meer informatie
Wandhorloge Vintage Blauw

Wandhorloge...

 
Prijs: € 219.95
 

Sier de wand van de woonkamer, keuken of studeerkamer met dit wandhorloge in extra groot formaat uit de collectie van KARE. De levensgrote klok is gemaakt van MDF en afgelakt in de kleur blauw met een vintage uitstraling, waardoor het gehele object...

Meer informatie
Wandklok Vedere

Wandklok Vedere

 
Prijs: € 105.00
 

Exclusief en stijlvol in mat RVS is wandklok Vedere van designlabel ZACK. Dit functionele design zorgt ervoor dat je voortaan altijd op tijd bent voor je afspraken.

Meer informatie
Wandklok Nova

Wandklok Nova

 
Prijs: € 119.95
 

Dit NeXtime ontwerp verwijst naar de elegantie van een vallende ster. De lichtheid en stralende aanwezigheid van wandklok Nova kan ook in jouw woonkamer de muur sieren. Gemaakt van grijs kunststof is dit precies waar je naar op zoek bent.

Meer informatie
Klok Disco

Klok Disco

 
Prijs: € 35.00
 

Voor jou is elke dag een feestje en dat wordt in elk detail in jouw interieur zichtbaar. Wandklok Disco brengt het nostalgische gevoel van 'de goede oude tijd' terug in zilverkleurig glinsterend glas.

Meer informatie
Bijzettafel Clock Antique

Bijzettafel...

 
Prijs: € 229.00
 

Multifunctionaliteit wordt door KARE opnieuw gedefinieerd. Klok Antiek is namelijk niet alleen bedoel om de tijd op af te lezen, maar is tegelijkertijd ook een bijzettafel. Handig en uniek!

Meer informatie
Glazen Wandklok Girl

Glazen Wandklok...

 
Prijs: € 35.00
 

Deze trendy glazen wandklok Girl in wit met lichtgrijs en feloranje tijdwijzers brengt een vrolijke noot in jouw woonkamer of kantoor.

Meer informatie
Wandklok Twelve To Eleven

Wandklok Twelve...

 
Prijs: € 14.95
 

Voor mensen die niet van cijfers, maar wel van letters houden, heeft KARE klok Twelve To Eleven ontworpen. In duidelijke zwarte letters geeft deze klok de tijd weer.

Meer informatie
Wandklok King Kong

Wandklok King...

 
Prijs: € 39.95
 

Als je een enorme fan van King Kong bent, zul je bij de gelijknamige wandklok van KARE niet lang in dubio staan. Deze matte witglazen klok met zwarte becijfering laat door deze bekende gorilla, hangend aan de wijzers van de klok, de tijd aanduiden.

Meer informatie
Wandklok European Map

Wandklok...

 
Prijs: € 229.00
 

Wandklok European Map is een echt werelds kunstwerk. Met een gedetailleerde papieren landkaart achter glas en gevat in een antiek aandoende metalen omlijsting, is dit een verfijnd ontwerp voor elk interieur.

Meer informatie
Klok Natura

Klok Natura

 
Prijs: € 129.00
 

Klok Natura spreekt voor iedereen, maar vooral voor natuurliefhebbers, tot de verbeelding. De compositie van donkergrijs metaal met verschillende soorten blaadjes waar een aantal vogels tussen verstopt zitten, is een prachtig element voor aan jouw...

Meer informatie
Klok World Cities

Klok World...

 
Prijs: € 189.00
 

In één oogopslag zien hoe laat het is in jouw huis, maar ook in dat van je vrienden die verspreid over de hele wereld wonen. Dat kan met klok World Cities van Rivièra Maison. Uitgevoerd in wit met een glanzend zilverkleurige rand is dit een mooie...

Meer informatie
Wandklok Crash

Wandklok Crash

 
Prijs: € 49.95
 

Dit NeXtime design brengt zeker een glimlach op jouw gezicht. Wandklok Crash ziet eruit alsof hij van de muur is gevallen, maar dat is hoe het ontwerp hoort. In paars met trendy gebroken glas en oranje wijzers brengt deze klok zeker het gesprek op...

Meer informatie
Wandklok Time Zone Multicolour

Wandklok Time...

 
Prijs: € 59.00
 

Retro klok Time Zone brengt leven in jouw interieur. Het design, geïnspireerd op de bekende kleurige popart schilderijen, heeft vier kleine klokken die je in kunt stellen op de tijdzones van Londen, Parijs, New York en Tokyo. Natuurlijk kun je er...

Meer informatie
Wandklok Dash Blauw

Wandklok Dash...

 
Prijs: € 69.95
 

Deze eenvoudige wandklok is precies wat jij nodig hebt. De mooie nachtblauwe kleur waarin het metalen omhulsel van klok Dash Blauw is uitgevoerd, past precies in het kleurenschema van jouw interieur.

Meer informatie
Klok Tito

Klok Tito

 
Prijs: € 249.00
 

Klok Tito is een moderne klok met een kleine wijzerplaat in het midden met een tijdsaanduiding in streepjes. De cijfers zijn uitvergroot weergegeven in grijs aluminium en als rand van de klok geplaatst.

Meer informatie
Tafelklok Little Testpage

Tafelklok...

 
Prijs: € 29.95
 

De welbekende testpagina van de tv geniet wereldwijde bekendheid. Designer Frits Vink werd hierdoor geïnspireerd om Klok Testpage te ontwerpen. Deze klok heeft geen cijfers, maar wel streepjes die aangeven hoe laat het is. Een echt conversatiestuk...

Meer informatie